Busje huren in Drachten | Bosklopper Verhuur 

Wilt u een busje huren in Drachten voor een verhuizing of een dagje weg? Bij Bosklopper Verhuur vindt u voor elke gelegenheid de juiste bus. Wij hebben een groot aanbod bussen. Denk aan bestelbusjes, bakwagens, persoonsbusjes en verhuisbusjes. Dus bent u op zoek naar een busje of bestelbus in Drachten? Bekijk dan ons aanbod!  

Bus huren in Drachten  

Wilt u een bestelbus huren in Drachten? Dat is ook mogelijk bij ons. Wij verhuren busjes die helpen bij het vervoeren van veel spullen. Er zijn verschillende bestelbusjes te huur in Drachten. Neem dus een kijkje tussen ons aanbod te huren busjes. Wilt u geen bestelbus huren in Drachten maar een ander type bus? Ook dan kunt u prima bij ons terecht. Andere opties zijn bakwagens, verhuisbusjes en personenbusjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze 9-persoonsbussen? Hiermee kunt u altijd genoeg personen vervoeren en heeft u nog genoeg ruimte voor al uw spullen. Bekijk ons aanbond te huren busjes in Drachten op de website.  

Waarom een busje huren in Drachten bij Bosklopper Verhuur?  

Voor welke gelegenheid u de bus ook nodig heeft, bij Bosklopper bent u op het juiste adres. Wij bieden bussen in alle soorten en maten. Een busje huren in Drachten bij ons heeft verder de volgende voordelen:  

Voordelen van busje huren in Drachten  

Daarnaast biedt Bosklopper nog een aantal andere voordelen. Een busje huren in Drachten geeft u standaard 400 vrije kilometers bij bijna alle voertuigen. Hierdoor kunt u eenvoudig uitwijken naar vele plekken in het land. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen. Bij ons is er geen minimale leeftijdseis of minimale periode van rijbewijsbezit. Bent u dus jong en wilt u een busje huren in Drachten? Bij ons is dit gewoon mogelijk! Verder kunt u het voertuig kosteloos de avond van te voren ophalen. Zo kunt u de volgende dag vroeg op pad. Al onze te huren voertuigen zijn verder goed onderhouden. Zo krijgt u een busje van goede kwaliteit! 

Busje huren in Drachten bij Bosklopper 

Wilt u dus een busje huren in Drachten? Kijk dan niet verder en bekijk direct ons complete aanbod. U huurt bij ons uw busje voor de voordeligste prijs. Neem een kijkje tussen onze bussen of neem contact op. Busje of bestelbusje huren in Drachten? Bosklopper Verhuur!  

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur