bakwagens

Huren van bakwagens / lichte vrachtwagens

Wanneer u omvangrijke spullen of grote hoeveelheden moet verplaatsen, is op en neer blijven rijden niet altijd een praktische optie. Denk eens aan een bakwagen en bespaar aanzienlijk in geld, en tijd! Onze bakwagens hebben tot wel 1020 kg laadvermogen. Dus wanneer u net iets meer ruimte nodig bent dan een bestelwagen: Kijk eens tussen onderstaande opties! 

Is een vrachtwagen hetzelfde als een bakwagen?

Een bakwagen is een lichte vrachtwagen met laadklep. Op deze wagen zit de bak vast op de wagen. Bij een bakwagen kan vaak alleen vanuit de achterkant geladen en gelost worden. Echter beschikken wij bij ook over bakwagens die aan de zijkant gelost kunnen worden. Een bakwagen staat ook wel bekend als een verhuiswagen. Bent u van plan een vrachtwagen huren voor het verhuizen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden van een bakwagen.

Kilometer tarief en andere vragen

Voor de meeste bakwagens geldt dat er 500 vrije kilometers per dag bij de verhuur horen (de benzine of diesel kosten zijn wel altijd voor u). Een dag van te voren kunt u de bus vaak al ophalen, dit hangt af van de tijd van terugbrengen van de vorige huurder. Voor meer informatie over de huurtijden kunt u hier kijken. Heeft u daarnaast nog andere vragen, kunt u wellicht hier het antwoord al vinden. 

Bakwagens huren bij Bosklopper verhuur

Bosklopper verhuur heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van bakwagens. Wij kunnen hierdoor de verhuur voor u zo makkelijk mogelijk maken en goede wagens aanbieden. Bakwagens met twee of drie zitplaatsen, zes versnellingen, met laadklep of niet. U zegt het maar! Klik op één van onze bakwagens en vul het formulier in. Liever eerst even contact opnemen? Klik dan op de button hieronder.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact
Bosklopper Verhuur
footer w
Bosklopper Verhuur

Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland
     
Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788
     
E-mailadres:           info@bosklopperverhuur.nl
 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur