9-persoons busje huren 

Bent u van plan om met een groep eropuit te gaan, maar passen jullie niet in één auto? Dan is een 9 persoons busje de uitkomst! Een personenbus van Bosklopper Verhuur biedt comfortabele zitplaatsen voor tot wel 9 personen. Bovendien is er uitgebreide ruimte beschikbaar voor bagage. U mag de 9-persoonsbus gewoon besturen met uw rijbewijs B. Lees snel verder en ontdek meer! 

                                                                fiat ducato

Wanneer een busje huren? 

Wanneer u met meerdere mensen een bepaalde afstand wilt overbruggen, maar dit het liefst in zo weinig mogelijk voertuigen doet, is een 9-persoonsbusje de uitkomst. Zo heeft u ten eerste minder bestuurders nodig, zorgt de reis voor minder uitstoot en kunt u gezellig met zijn allen in een ruim, comfortabel busje reizen. Hieronder een aantal momenten waarop een personenbusje huren goed van pas komt: 

Busje huren voor op wintersport 

Gaat u binnenkort met een groep vrienden, het werk of de familie op wintersport? Dan is het zeer handig om een 9-persoons busje te huren voor op wintersport! Zo kunt u gemakkelijk alle benodigde spullen meenemen en hoeft u niet onnodig met extra auto’s te rijden.  

Busje huren voor de sportvereniging 

Heeft u een verre uitwedstrijd op de planning staan? Of een leuk uitje met de voetbal of volleybalclub? Dan is een 9-persoonsbusje erg handig. Wanneer u een busje huurt voor de sportvereniging kunt u met het hele, of een groot deel van het team, in een voertuig naar de wedstrijd of het uitje. Bovendien kunnen alle sporttassen en overige spullen makkelijk worden meegenomen. Een personenbusje is dus praktisch én gezellig! 

Busje huren voor naar festival 

Binnenkort met een groep vrienden een festival bezoeken? Huur een 9-persoons busje! Op deze manier kunt u met de hele vriendengroep in één of twee busjes en hoeven er dus ook minder mensen de Bob te zijn. 

Busje huren voor dagje weg 

Binnenkort een dagje weg met het werk, familie of instelling? Ook dan is een 9-persoons busje ideaal! Met een personenbusje kunt u alle benodigdheden gemakkelijk vervoeren en heeft u minder voertuigen, en dus bestuurders, nodig. 

Wat kost een busje huren?

Had u graag een 9-persoons busje willen hebben? Bij Bosklopper vindt u al 9-persoons busjes vanaf  €85,- per dag. Benieuwd naar onze busjes? Neem een kijkje op onze persoonsbussen pagina.

De voordelen van een 9-persoons bus huren bij Bosklopper verhuur 

Een 9-persoons bus huren doet u flexibel, voordelig en veilig bij Bosklopper verhuur. Zie hier de voordelen van het huren van een 9-persoons bus bij Bosklopper: 

9-persoons bussen van Bosklopper Verhuur 

Bij Bosklopper Verhuur kunt u verschillende 9-persoons bussen huren voor een voordelige prijs. Zo heeft u bij ons al een ruime en goed onderhouden persoon bus voor €85,- per dag! Neem eens een kijkje tussen onze persoonsbussen om een volledig beeld van het aanbod te krijgen of neem direct contact op via de onderstaande knop! 

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur