extra verhuishulpmiddelen te huur

Bij Bosklopper Verhuur in Groningen huurt u flexibel en voordelig verhuishulpmiddelen. Wij zorgen dat we het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken wanneer u bij ons wilt huren. Zo bieden wij ook een aantal extra verhuishulpmiddelen aan die u kunt huren om zo makkelijker, sneller en veiliger te verhuizen.

Verhuisdekens bij Bosklopper verhuur Groningen

Gaat u verhuizen? Verhuisdekens zijn onmisbaar bij een verhuizing. Een verhuisdeken biedt uitstekende bescherming tijdens een verhuizing. De deken kan worden toegepast op kwetsbare producten, zoals schilderijen of spiegels. Op deze manier worden de producten beschermd tegen stoten, vallen of transportschade. Een deken kost € 2,50 Per Dag

verhuizen goed

Verhuizen met een steekkar

Een steekkar (2 wielen) is ideaal bij het verplaatsen van grote spullen, bijvoorbeeld tijdens het verhuizen. Dit is energiebesparend en bovendien scheelt het u aan lichamelijke klachten. Met een steekkar kunt u meubels, verhuisdozen of andere zware spullen makkelijk vervoeren. De steekkar kost € 8,- Per Dag.

Wat zijn de voordelen van een steekkar huren? 

Het is van belang de juiste steekkar te huren. Tillen, duwen en trekken van de steekkar huren kan erg belastend zijn voor uw lichaam. Het is dus van belang de juiste steekkar te huren. Het grote voordeel van een steekkar huren is dat je niet gebonden zit aan de aanschafkosten. Waarschijnlijk heb je voornamelijk nodig tijdens een verhuizing en neemt het daarna veel ruimte in beslag in de opbergruimte. 

Hoe gebruik ik de steekkar op de juiste manier? 

Om een steekkar tijdens de verhuizing op de juiste wijze te gebruiken stelt u deze in op de juiste lichaamshoogte. Als u de steekkar verkeerd instelt is de kans aanwezig dat u rugklachten oploopt. Hierna duwt u het laadbed onder de verhuisdozen en kantelt u de steekwagen lichtjes met de stapel verhuisdozen in uw zijde.  

Oprijplaat voor motor of scooter

Oprijplaten zijn planken met extra grip die worden gebruikt om motoren, scooters of bijvoorbeeld een steekkar van de grond naar een aanhanger of vrachtwagen te vervoeren. De plank wordt met de ene kant aan de grond gezet en aan de andere kant op de rand van het vervoersmiddel. De oprijplaat kost € 8,- Per Dag.

Wat zijn de voordelen van een oprijplaat scooter of motor 

Met een oprijplaat huren voor uw scooter of motor scheelt dit een flink stukje tilwerk. U plaatst de oprijplaat eenvoudig op de rand van het vervoermiddel en de op de grond. De oprijplaat is voorzien van een antislip loopoppervlak en heeft een hoog draagvermogen. Zo kunt u dus eenvoudig zware spullen vervoeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie over ons bedrijf is hier te vinden. Wilt u direct verhuishulpmiddelen huren of meer informatie over de verhuishulpmiddelen? Klik dan op de button hieronder!

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur