Disclaimer

Bosklopper verhuur besteedt veel tijd en zorg aan de informatie die zij aanbiedt op haar website, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Bosklopper verhuur. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Bosklopper verhuur zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

De website kan links bevatten naar  websites die geen eigendom zijn van Bosklopper verhuur. Bosklopper verhuur is op  geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van  deze website of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van  deze websites.

Door Bosklopper verhuur per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de  geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de  geadresseerde is niet toegestaan. Bosklopper verhuur staat niet in voor de  juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of  voor tijdige ontvangst van de e-mails. Aan de u toegezonden informatie  kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur