Bestelwagens | Bestelbussen

Bestelwagen / Bestelbus huren bij Bosklopper verhuur

Heeft u een klus waarbij u grote spullen moet vervoeren? Of gaat u verhuizen? Dan is het huren van een bestelwagen een goedkope optie. Zo kunt u veilig en efficiënt uw spullen op locatie krijgen! Wij van Bosklopper verhuur zijn in 2002 begonnen met de verhuur en zijn ervaren in het verhuren van bestelwagens. In onderstaand overzicht ziet u een deel van ons assortiment. 

Verschillende soorten bestelbussen huren

Wij bieden verschillende bestelbussen aan, een Fiat Ducato, Mercedes Vito of Renault Traffic. Al onze bestelwagens komen met 500 vrije kilometers (benzine of diesel kosten zijn altijd voor eigen rekening). Deze bestelbussen kunnen een dag voor verhuur, als de auto al beschikbaar is, zonder extra kosten al opgehaald worden. Een huurdag is van 08:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. U kunt hier meer informatie over de huurtijden vinden, of kijk eens tussen deze vragen die ook van belang zijn. 

Voor langere tijd een bestelbus / bestelwagen huren

Ook wanneer u een langere tijd een bestelwagen wilt huren, kunt u bij ons terecht. U kunt er zelfs mee naar het buitenland. Er zijn enkele landen waar onze auto's, vanwege verzekeringsrestricties, niet mogen komen. Een van onze medewerkers kan u daarover uitgebreid informeren. Wilt u een  bestelwagen, of bestelbus voor langere tijd huren? Neem dan contact met ons op en laat ons weten hoe lang u deze wilt huren.

Bestelwagen direct huren

Wilt u vandaag nog uw bestelwagen huren? Klik dan op één van onze bestelwagens en vul uw gegevens in. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij zullen spoedig uw vraag in behandeling nemen en de mogelijkheden met u bespreken.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact
Bosklopper Verhuur
footer w
Bosklopper Verhuur

Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland
     
Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788
     
E-mailadres:           info@bosklopperverhuur.nl
 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur