Bestelwagens / Bestelbussen bij Bosklopper

Bestelwagen / Bestelbus huren in Groningen

Heeft u een klus waarbij u grote spullen moet vervoeren? Of gaat u verhuizen? Dan is het huren van een bestelwagen een goedkope optie. Zo kunt u veilig en efficiënt uw spullen op locatie krijgen! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het verhuren van bestelbussen in Groningen en omgeving en hebben meerdere modellen waar u uit kunt kiezen. Bekijk hieronder een deel van ons assortiment of neem direct contact met ons op en stel ons al uw vragen door op de button te klikken.

STUUR ONS EEN BERICHT

Verschillende soorten bestelbussen huren

Wij bieden verschillende bestelbussen aan in Groningen en omstreken. U kunt onder andere kiezen uit een Fiat Ducato, een Mercedes Vito of een Renault Traffic. Al onze bestelwagens komen met 500 vrije kilometers (benzine of diesel kosten zijn altijd voor eigen rekening). Deze bestelbussen kunnen een dag voor verhuur, als de auto al beschikbaar is, zonder extra kosten al opgehaald worden. Een huurdag is van 08:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. U kunt hier meer informatie over de huurtijden vinden, of kijk eens tussen deze vragen die ook voor u van belang zijn.

Huur een bestelbus voor een langere tijd

Ook wanneer u een langere tijd een bestelwagen wilt huren, kunt u bij ons terecht. Bent u van plan om een grotere reis te maken? Geen enkel problemen! Met onze bestelbussen kunt u naar het buitenland reizen. Er zijn enkele landen waar u met onze auto's, vanwege verzekeringsrestricties, niet mag rijden. Onze medewerkers kunnen u hierover uitgebreid informeren. Wilt u een bestelwagen, of bestelbus voor langere tijd huren? Neem dan contact met ons op en laat ons weten hoe lang u deze wilt huren.

Bestelwagen direct huren

Wilt u vandaag nog uw bestelbus bij ons in Groningen huren? Klik dan op één van onze bestelwagens en vul uw gegevens in. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij zullen spoedig uw vraag in behandeling nemen en de mogelijkheden met u bespreken.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact
Bosklopper Verhuur
footer w
Bosklopper Verhuur

Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland
     
Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788
     
E-mailadres:           info@bosklopperverhuur.nl
 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur