Vrachtwagen huren in Groningen?

Bosklopper biedt kleine vrachtwagens aan om het vervoeren van goederen makkelijker te maken. Wij hebben meerdere vrachtwagens beschikbaar die u kunt huren. Onze kleine vrachtwagens worden ook wel bakwagens of verhuiswagens genoemd. Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Huur uw wagen vandaag nog bij Bosklopper Groningen! 

Persoonsbus huren

Personenbusje

VANAF € 85,- PER DAG

Bekijk meer

Bestelwagen huren

Bestelwagens

VANAF € 65,- PER DAG

Bekijk meer

Bakwagen huren

Bakwagens

VANAF € 80,- PER DAG

Bekijk meer

 

Waarom een kleine vrachtwagen?

De kleine vrachtwagens van Bosklopper in Groningen zijn uitermate geschikt voor uw verhuizing of het vervoeren van goederen. De vrachtwagens bieden namelijk nét meer ruimte dan een bestelwagen en nét iets minder ruimte dan een grote vrachtwagen.  

Wanneer u veel spullen moet vervoeren is het huren van een kleine vrachtwagen een praktische optie. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd en geld. De kleine vrachtwagens beschikken namelijk over een laadvermogen van maar liefst 1020kg. 

Waarom huren bij Bosklopper Groningen?

Bosklopper uit Groningen heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van wagens. Bij ons huurt u flexibel en voordelig. Wij maken het voor u zo makkelijk mogelijk om een vrachtwagen te huren.  

Wij leveren al onze wagen in uitstekende staat. De vrachtwagens zijn voorzien van een elektrische laadklep, waardoor het ook mogelijk is om zware goederen gemakkelijk in- en uit te laden. 

Één huurdag rekenen wij onder één kalenderdag. Zo kunt u bij ons de auto of vrachtwagen vanaf 08:00 ophalen en vóór 08:00 de volgende dag inleveren.  

Voordelen vrachtwagen huren 

Een vrachtwagen huren bij Bosklopper Verhuur uit Groningen heeft vele voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje: 

Voordelig een vrachtwagen huren 

Een vrachtwagen huren doet u voordelig bij Bosklopper Verhuur. Bij ons huurt u al een kleine vrachtwagen met laadklep vanaf € 80,- per dag. Ideaal voor verhuizen of het vervoeren van goederen. U kunt ook zakelijk bij ons een vrachtwagen huren. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden! 

Bekijk ons aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vind u onze selectie vrachtwagens:

Vrachtwagen huren in Groningen? Neem nu contact op.

Huur vandaag nog een (kleine) vrachtwagen met laadklep bij Bosklopper Verhuur! Vul het contactformulier in aan de rechterzijde van de pagina of neem direct contact op! Wanneer u het contactformulier invult zullen wij spoedig contact met u opnemen. Ook beantwoorden we graag al uw vragen en bespreken we de mogelijkheden met u. Dus kies voor het huren van een vrachtwagen voor Bosklopper Verhuur! 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur