Vrachtwagen huren in Groningen?

Bosklopper biedt kleine vrachtwagens aan om het vervoeren van goederen makkelijker te maken. Wij hebben meerdere vrachtwagens beschikbaar die u kunt huren. Onze kleine vrachtwagens worden ook wel bakwagens of verhuiswagens genoemd. Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Huur uw wagen vandaag nog bij Bosklopper Groningen! 

Persoonsbus huren

Personenbusje

VANAF € 95,- PER DAG

Bekijk meer

Bestelwagen huren

Bestelwagens

VANAF € 65,- PER DAG

Bekijk meer

Bakwagen huren

Bakwagens

VANAF € 95,- PER DAG

Bekijk meer

 

Waarom een kleine vrachtwagen huren?

De kleine vrachtwagens van Bosklopper in Groningen zijn uitermate geschikt voor uw verhuizing of het vervoeren van goederen. De vrachtwagens bieden namelijk nét meer ruimte dan een bestelwagen en nét iets minder ruimte dan een grote vrachtwagen.  

Wanneer u veel spullen moet vervoeren is het huren van een kleine vrachtwagen een praktische optie. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd en geld. De kleine vrachtwagens beschikken namelijk over een laadvermogen van maar liefst 1020kg. 

Waarom een vrachtwagen huren bij Bosklopper Groningen?

Bosklopper uit Groningen heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van wagens. Bij ons huurt u flexibel en voordelig. Wij maken het voor u zo makkelijk mogelijk om een vrachtwagen te huren.   

Wij leveren al onze wagen in uitstekende staat. De vrachtwagens zijn voorzien van een elektrische laadklep, waardoor het ook mogelijk is om zware goederen gemakkelijk in- en uit te laden.  

De eerste 400 kilometer hoeft u geen brandstofkosten te betalen, dus voor de normale verhuizing zullen hier geen extra kosten achterweg komen.  

Één huurdag rekenen wij onder één kalenderdag. Zo kunt u bij ons de auto of vrachtwagen vanaf 08:00 ophalen en vóór 08:00 de volgende dag inleveren. Wanneer u met PIN betaald kunt u de vrachtwagen ook buiten de openingstijden inleveren. 

Voordelen vrachtwagen huren bij Bosklopper Verhuur

Een vrachtwagen huren bij Bosklopper Verhuur uit Groningen heeft vele voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje: 

Voordelig een vrachtwagen huren 

Een vrachtwagen huren doet u voordelig bij Bosklopper Verhuur. Bij ons huurt u al een kleine vrachtwagen met laadklep vanaf € 80,- per dag. Ideaal voor verhuizen of het vervoeren van goederen. U kunt ook zakelijk bij ons een vrachtwagen huren. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden! 

Zakelijk een vrachtwagen huren in Groningen 

Wilt u zakelijk een vrachtwagen huren bijvoorbeeld voor het bezoeken van een beurs of het vervoeren van spullen naar klanten? Ook dan bent u bij Bosklopper Verhuur aan het juiste adres. Doordat u de vrachtwagen ook buiten openingstijden kunt terugbrengen is het vrachtwagen huren in Groningen. Neem voor al uw vragen rondom zakelijk vrachtwagen huren in Groningen contact op! 

Bekijk ons aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Naast een (kleine) vrachtwagen huren kunt u ook voor andere voertuigen bij ons terecht. Zo kunt u bij ons de volgende voertuigen flexibel en voordelig huren: 

Vrachtwagen huren in Groningen? Neem nu contact op!

Huur vandaag nog een (kleine) vrachtwagen met laadklep bij Bosklopper Verhuur! Vul het contactformulier in aan de rechterzijde van de pagina of neem direct contact op! Wanneer u het contactformulier invult zullen wij spoedig contact met u opnemen. Ook beantwoorden we graag al uw vragen en bespreken we de mogelijkheden met u. Dus kies voor het huren van een vrachtwagen voor Bosklopper Verhuur! 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur