Autoverhuur bij Bosklopper

Bussen Huren in Groningen | Bosklopper Verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat auto’s, bestelwagens, bakwagens, verhuiswagens, vrachtwagens en bestelbussen verhuurt? Kom dan snel langs bij Bosklopper Verhuur! Wij zitten al sinds 2002 in het autoverhuur en hebben altijd diverse modellen met uiteenlopende laadvermogens op voorraad. Daarnaast gaat een auto huren in Groningen bij ons gemakkelijk, snel en altijd voor een degelijke prijs. Hieronder ziet u een deel van ons assortiment. Onze auto's zijn goed onderhouden, zodat u veilig de weg op kunt. Voor de beste autoverhuur moet u bij Bosklopper zijn!

Ruime keuze aan bussen 

Ons assortiment bussen omvat diverse modellen, van compacte personenbussen tot ruime touringcars. Of u nu een kleine groep wilt vervoeren of een groot aantal passagiers heeft, bij Bosklopper Verhuur vindt u altijd de perfecte bus voor uw behoeften. Elk voertuig wordt regelmatig onderhouden en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. 

Betaalbare prijzen voor Busverhuur 

Bij Bosklopper Verhuur streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden voor het huren van bussen in Groningen. Onze tarieven zijn transparant en inclusief alle benodigde verzekeringen en belastingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of u nu een bus huurt voor een dag, een weekend of een langere periode, wij bieden flexibele huuropties tegen scherpe tarieven. 

Personen busje huren bij Bosklopper Verhuur

Personenbusje

VANAF € 90,- PER DAG

Bekijk meer

Bestelwagen huren bij Bosklopper Verhuur

Bestelwagens

VANAF € 65,- PER DAG

Bekijk meer

Bakwagen huren Bosklopper Verhuur

Bakwagens

VANAF € 85,- PER DAG

Bekijk meer

 

Verhuiswagens huren Bosklopper Verhuur

Verhuiswagens

VANAF € 65,- PER DAG

Bekijk meer

Verhuismateriaal Bosklopper Verhuur

Verhuismateriaal

OP AANVRAAG

Bekijk meer

 

Voordelen van bussen Huren bij Bosklopper Verhuur 

Of u nu een dagje uit plant met vrienden, een bedrijfsuitje organiseert of een groep gasten wilt vervoeren voor een speciale gelegenheid, Bosklopper Verhuur heeft de juiste bus voor u. Onze voertuigen zijn comfortabel, betrouwbaar en voorzien van alle moderne gemakken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. 

- Ruime keuze aan bussen voor diverse doeleinden 

- Transparante en betaalbare prijzen 

- Flexibele huuropties voor alle budgetten 

- Deskundig advies en uitstekende klantenservice 

- Gemakkelijke online reserveringssysteem 


Busverhuur Bosklopper met zekerheid

Een bus huren in Groningen bij Bosklopper gaat altijd gemakkelijk, snel en voor een betaalbare prijs. Uiteraard is onze huurovereenkomst kort en duidelijk, zonder ingewikkelde voorwaarden. U weet precies waar u aan toe bent en zit voor u het weet in één van onze ruime en comfortabele bussen.

Een huurdag is bij ons van 08:00 tot de volgende dag 08:00. U mag de bus ook buiten de openingstijden inleveren en we storten de borg gemakkelijk terug op uw rekening. Heeft u nog vragen? . Heeft u nog vragen? Bekijk hier de pagina met veelgestelde vragen wanneer u nog vragen heeft. 

auto en persoonsbus huren groningen

Veilig uw inboedel verplaatsen met een wagen van Bosklopper Verhuur

Tijdens de verhuizing is het belangrijk dat uw inboedel snel en veilig wordt verplaatst. Bij Bosklopper denken wij verder dan alleen een autoverhuur. Bij ons huurt u naast auto’s en bussen in Groningen ook verhuis hulpmiddelen, zoals steekkarren, verhuisdeken en oprij-platen. Hiermee zorgt u ervoor dat tijdens het rijden en verplaatsen uw spiegels, schilderijen en dergelijke extra bescherming krijgen geboden. Klik op de button onderaan de pagina voor het huren van verhuis hulpmiddelen.

Reserveer vandaag! 

Als u op zoek bent naar betaalbare en betrouwbare busverhuur in Groningen, zoek dan niet verder dan Bosklopper Verhuur. Met ons uitgebreide assortiment bussen, transparante prijzen en uitstekende klantenservice kunt u met vertrouwen de weg op gaan. Reserveer vandaag nog online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn! 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur