Verhuisbus of verhuiswagen huren | Bosklopper Doezum (Groningen)

Verhuiswagen huren bij Bosklopper

Wilt u een verhuisbus of verhuiswagen huren in Groningen? Dan is Bosklopper uw partner voor het veilig verplaatsen van uw inboedel! Wij helpen u graag bij het verhuizen van uw spullen. Ook hebben wij voor elke verhuisklus een passende verhuisbus, verhuiswagen, bakwagen of bestelwagen voor u klaarstaan. Kies uit één van de onderstaande modellen of stel ons al uw vragen door direct contact op te nemen.

STEL ONS UW VRAGEN

De verhuiswagens van Bosklopper

Verhuiswagens voor de grote en kleine verhuizingen

Bij Bosklopper Verhuur hebben we een groot assortiment van verschillende soorten verhuiswagens. Zo verhuren wij in Groningen verhuisbussen, persoonsbussen, bestelwagens en bakwagens met uiteenlopende hoogtes, breedtes en laadvermogens. Onze verhuisbussen staan bekend om de zee aan ruimte die ze bieden. U beschikt al gauw over een laadruimte van 1020kg, zodat u hooguit enkele keren heen en weer hoeft te rijden om al uw spullen over te brengen. Heeft u minder ruimte nodig? Dan is een bestelbus een goede en voordelige keuze voor u!

Extra verhuishulpmiddelen huren

Flexibel en voordelig een verhuiswagen huren in Doezum (Groningen) doet u bij Bosklopper. Wij maken het verhuizen voor u zo makkelijk en comfortabel mogelijk wanneer u bij ons huurt. Naast verhuisbussen, verhuren wij ook een aantal extra producten zoals: Steekkarren, verhuisdekens en oprij-platen voor scooters of motoren. Allemaal met als doel uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Een overzicht van de extra verhuishulpmiddelen kunt u hier vinden. Bent u overtuigd en wilt u verhuishulpmiddelen huren? Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Kilometer tarief en andere vragen

Voor de meeste verhuiswagens of verhuisbussen die u bij ons huurt in Doezum (Groningen) en omgeving geldt dat er 400 vrije kilometers per dag bij de verhuur horen (de benzine of diesel kosten zijn wel altijd voor u). Een dag van te voren kunt u de bus of wagen vaak al ophalen, dit hangt af van de tijd van terugbrengen van de vorige huurder. Voor meer informatie over de huurtijden kunt u hier kijken. Heeft u daarnaast nog andere vragen, kunt u wellicht hier het antwoord al vinden. 

Kosten verhuiswagen huren

Wilt u goedkoop een verhuiswagen huren in Groningen? Dan zit u bij Bosklopper helemaal goed. Scroll omhoog om al onze modellen en de prijzen te bekijken. Bij elke verhuisbus die we verhuren staat de huurprijs per dag. De prijzen variëren tussen de €65,- en de €85,- per dag.

Bij onze meeste verhuisauto’s ontvangt u 400 vrije kilometers per dag. De overige benzine- of dieselkosten zijn wel altijd voor u.

Waarom een verhuiswagen?

De verhuiswagens van Bosklopper in Groningen zijn uitermate geschikt voor uw verhuizing of het vervoeren van goederen. Verhuiswagens bieden namelijk aanzienlijk meer ruimte dan een bestelwagen en nét iets minder ruimte dan een vrachtwagen. 

Wanneer u veel spullen moet vervoeren is het huren van een verhuiswagen in Groningen een praktische optie. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd en geld. De bakwagens beschikken namelijk tot een laadvermogen van maar liefst 1020kg.

Waarom huren bij Bosklopper Groningen?

Bosklopper uit Groningen heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van verhuisbussen. Bij ons huurt u flexibel en voordelig. Wij maken u het zo gemakkelijk mogelijk om een auto te huren. 

We leveren onze wagens in uitstekende staat. Tevens zijn de verhuiswagens voorzien van een elektrische laadklep, zo zijn zware goederen gemakkelijker te vervoeren.

Één huurdag rekenen wij onder één kalenderdag. Zo kunt u bij ons de auto vanaf 08:00 ophalen en vóór 08:00 de volgende dag inleveren.

Aanhanger met alleen rijbewijs B? Jazeker!

Bent u ook nog geïnteresseerd in het huren van een aanhangwagen, dan is het handig om te weten dat dit met alleen rijbewijs B kan. Houd wel rekening met het feit dat de aanhanger inclusief laadvermogen niet meer mag wegen dan 750kg. Een tweetal situaties vormen de uitzonderingen op deze regel:

Direct een verhuisbus huren

Bosklopper verhuur in Doezum heeft al sinds 2008 ervaring met het verhuren van verhuiswagens en verhuisbussen in Groningen en omgeving. Wij kunnen hierdoor de verhuur voor u zo makkelijk mogelijk maken en goede wagens aanbieden. Daarnaast helpen wij graag bij vervoeren van uw spullen door een goede verhuisbus aan te bieden. Direct een bakwagen huren? Klik op de verhuiswagen die u wilt huren en vul het formulier op de pagina in. Voor verdere vragen kunt u direct contact met ons opnemen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur