Auto huren Drachten bij Bosklopper? 

Wilt u een auto huren in de omgeving van Drachten? Wacht dan niet langer. Wij van Bosklopper hebben een ruim aanbod auto's in de verhuur, waaronder: persoonsbussen, bakwagens, busjes, verhuiswagens en bestelwagens. 

Auto huren Drachten 

Binnenkort een auto nodig  en wilt u deze huren? Dan bent u bij Bosklopper aan het juiste adres! Bosklopper ligt namelijk in Doezum, niet ver van Drachten. Bosklopper biedt verschillende auto's van diverse topmerken, voor iedere gelegenheid! Dus woont of werkt u in Drachten? Twijfel niet langer en huur een auto bij Bosklopper. 

Bakwagen en andere auto's huren Drachten 

Bosklopper verhuurt al auto's en wagen sinds 2002. Je kunt bij ons terecht voor: 

Voordelen van een auto huren Drachten bij bosklopper verhuur 

Een auto huren nabij Drachten biedt u verschillende voordelen. Ons grootste voordeel is dat je de auto buiten onze eigen openingstijden terug kunt brengen. Als u uw borg voor de auto met de pin heeft betaald, zorgen wij ervoor dat u geld weer op uw rekening komt. Hierdoor hoeft u niet meer bij ons langs te komen om uw geld op te halen. Ook kunt u de auto die u wilt huren de avond van tevoren al ophalen. Daarbij komt dat u voor deze service geen extra kosten hoeft te betalen. Wel moet de auto al zijn ingeleverd door de vorige verhuurder. 

Wij zorgen goed voor onze auto's en wagens. Wij houden ons actief bezig met het goed onderhouden van onze verhuurauto's. Ook proberen wij het u allemaal zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. 

Aanbod: auto huren Drachten bij Bosklopper 

Bij Bosklopper bieden wij verschillende soorten auto's aan van onder andere de merken Fiat, Mercedes en Renault. De auto's kunnen een dag voor de verhuur zonder extra kosten opgehaald worden, mits de auto beschikbaar is.  

Huurdag auto huren Drachten  

Om een auto te huren nabij Drachten voor één dag hebben wij huurtijden. Zo is een huurdag  bij ons van 08:00 tot de volgende dag om 08:00. Natuurlijk kunt u ook een auto huren voor een langere periode. Meer informatie over de huurtijden vindt u hier. Bekijk hier de pagina met veelgestelde vragen wanneer u nog vragen heeft.  

Auto huren Drachten bij Bosklopper 

Bosklopper heeft al jaren ervaring in het kiezen van de beste auto's. Zo gaan wij voor u opzoek naar de beste auto te huur en stoppen we pas als u tevreden bent. Kies de auto die u wilt huren en gebruik hem voor uw gewenste tijd. Bent u geïnteresseerd in een auto huren nabij Drachten of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen en staan open voor het bespreken van mogelijkheden. Voor meer informatie over ons als bedrijf, kunt u het hier vinden. 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur