Auto huren Drachten bij Bosklopper? 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor autoverhuur in Drachten, Friesland en omgeving? Bij Bosklopper Verhuur bieden we meer dan alleen autoverhuur; we bieden een complete mobiliteitsoplossing die voldoet aan al uw behoeften. 

Een complete vloot van huurauto's 

Bosklopper Verhuur beschikt over een uitgebreid assortiment huurauto's, waaronder compacte personenauto's, ruime bestelwagens, praktische bakwagens en robuuste verhuiswagens. Of u nu op zoek bent naar een voertuig voor een dagje uit met het gezin, een zakenreis of een grote verhuizing, wij hebben het perfecte voertuig voor u. Onze vloot wordt regelmatig onderhouden en gereinigd om te garanderen dat u altijd in een veilig en comfortabel voertuig stapt. 

Bakwagen en andere auto's huren Drachten 

Bosklopper verhuurt al auto's en wagen sinds 2002. Je kunt bij ons terecht voor: 

Voordelen van een auto huren Drachten bij bosklopper verhuur 

Een auto huren nabij Drachten biedt u verschillende voordelen. Ons grootste voordeel is dat je de auto buiten onze eigen openingstijden terug kunt brengen. Als u uw borg voor de auto met de pin heeft betaald, zorgen wij ervoor dat u geld weer op uw rekening komt. Hierdoor hoeft u niet meer bij ons langs te komen om uw geld op te halen. Ook kunt u de auto die u wilt huren de avond van tevoren al ophalen. Daarbij komt dat u voor deze service geen extra kosten hoeft te betalen. Wel moet de auto al zijn ingeleverd door de vorige verhuurder. 

Wij zorgen goed voor onze auto's en wagens. Wij houden ons actief bezig met het goed onderhouden van onze verhuurauto's. Ook proberen wij het u allemaal zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. 

Flexibele huuropties die bij uw planning passen 

Bij Bosklopper Verhuur begrijpen we dat geen twee huurders hetzelfde zijn. Daarom bieden we flexibele huuropties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een voertuig voor een dag, een weekend of een langere periode nodig heeft, wij bieden oplossingen die passen bij uw planning. Bovendien kunt u profiteren van onze mogelijkheden voor buitenopeningstijden retourneren, zodat u de auto kunt terugbrengen wanneer het u het beste uitkomt. 

Voordelige tarieven zonder verborgen kosten 

Bij Bosklopper Verhuur geloven we in eerlijke en transparante tarieven. Daarom hanteren we concurrerende prijzen zonder verborgen kosten. Of u nu op zoek bent naar een voordelige huurauto in Drachten of Friesland, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de beste prijs krijgt. Bovendien bieden we regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan, zodat u nog meer kunt besparen op uw huurauto. 

Klantgerichte service die u vertrouwt 

Ons ervaren en vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het huurproces. We begrijpen dat uw tevredenheid onze prioriteit is, en we streven ernaar om uw autohuurervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu advies nodig heeft over het juiste voertuig voor uw behoeften of hulp bij het afhandelen van uw reservering, wij zijn er om u te helpen. 

Reserveer nu uw huurauto bij Bosklopper Verhuur 

Klaar om de weg op te gaan? Reserveer nu uw huurauto bij Bosklopper Verhuur en ontdek de voordelen van onze eersteklas service en voertuigen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende avontuur op de weg!  Voor meer informatie over ons als bedrijf, kunt u het hier vinden. 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur