Auto huren in Leek bij Bosklopper? 

Wilt u een auto huren in de omgeving van Leek? 

Dan bent u bij Bosklopper aan het juiste adres! Bosklopper ligt namelijk in Doezum, dit ligt maar 15 minuten rijden van Leek. Dus woont of werkt u in Leek? Door bij Bosklopper een auto te huren bent u er zo. Bosklopper heeft een groot assortiment en biedt verschillende auto's aan van diverse topmerken, voor iedere gelegenheid!  

Bosklopper verhuur is in 2002 begonnen met de verhuur en is ervaren in het verhuren van: 

Personenbus huren 

Bosklopper biedt voor grotere groepen een personenbus te huur aan. Het is handig om een personenbus te huren wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of wanneer u een groepsactiviteit gaat doen. Door een personenbus te huren van Bosklopper rijdt u veilig en comfortabel. 

Bestelwagen huren 

Zoekt u een manier om efficiënt en snel spullen of breekbare artikelen te verplaatsen? Gaat u verhuizen? Dan kunt u bij Bosklopper een bestelwagen huren. U kunt een bestelwagen huren voor een dag, maar ook voor een langere periode. Een voordeel hierbij is dat deze bij Bosklopper een goedkope optie voor u is. 

Bakwagen huren 

Bosklopper biedt voor de grote en omvangrijke spullen een bakwagen aan. Door een bakwagen te huren hoeft u niet meer heen en weer te rijden, maar ben u in één keer klaar. Handig en wel zo goedkoop.  

Verhuisartikelen huren 

Verhuizen kan voor veel mensen lastig en vermoeiend zijn. Bosklopper heeft het voor deze mensen mogelijk gemaakt om niet alleen vervoer te huren, maar ook de nodige verhuisartikelen te huren. Artikelen zoals een steekkar, verhuisdekens of een oprijplaat. Wat u ook nodig heeft, bij Bosklopper kunt u deze verhuisartikelen huren. 

Aanbod auto huren Leek 

Bij Bosklopper bieden wij verschillende soorten auto's aan van onder andere de merken Fiat, Mercedes en Renault. De auto's kunnen een dag voor de verhuur zonder extra kosten opgehaald worden, mits de auto beschikbaar is.  

Huurdag bosklopper Leek 

Een huurdag is bij ons van 08:00 tot de volgende dag om 08:00. Hier vindt u meer informatie over de huurtijden. Bekijk hier de pagina met veelgestelde vragen wanneer u nog vragen heeft.  

Huur een auto op een steenworp afstand van Leek. 

 Bij Bosklopper hebben we ervaring over de beste auto's. Zo kunt u een auto huren en er zeker van zijn dat dit de beste keus is. Wat u wens ook is, wij gaan bij Bosklopper voor u opzoek naar een perfecte auto te huur. Deze kunt u vervolgens naar uw gewenste tijd huren. Wilt u binnenkort uw auto of bestelwagen bij ons huren? Vul dan het formulier in op deze pagina of neem contact op met ons! Wij beantwoorden uw vragen en staan open voor het bespreken van mogelijkheden.

Auto huren Bosklopper

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur