Vrachtwagen huren in Groningen?

Boskloppper biedt kleine vrachtwagens aan om het vervoeren van goederen makkelijker te maken. Wij hebben meerdere vrachtwagens beschikbaar die u kunt huren. Onze kleine vrachtwagens worden ook wel bakwagens genoemd. Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Huur uw wagen vandaag nog bij Bosklopper Groningen!

Waarom een bakwagen?

De bakwagens van Bosklopper in Groningen zijn uitermate geschikt voor uw verhuizing of het vervoeren van goederen. Bakwagens bieden namelijk nét meer ruimte dan een bestelwagen en nét iets minder ruimte dan een vrachtwagen. 

Wanneer u veel spullen moet vervoeren is het huren van een bakwagen een praktische optie. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd en geld. De bakwagens beschikken namelijk tot een laadvermogen van maar liefst 1020kg. 

Waarom huren bij Bosklopper Groningen?

Bosklopper uit Groningen heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van wagens. Bij ons huurt u flexibel en voordelig. Wij maken u het zo makkelijk mogelijk om een auto te huren. 

We leveren onze wagens in uitstekende staat. Tevens zijn de vrachtwagens voorzien van een elektrische laadklep, zo zijn zware goederen gemakkelijker te vervoeren.

Één huurdag rekenen wij onder één kalenderdag. Zo kunt u bij ons de auto vanaf 08:00 ophalen en vóór 08:00 de volgende dag inleveren. 

Bekijk ons aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vind u onze selectie vrachtwagens:

Huur vandaag nog uw bestelwagen! Vul snel het contactformulier aan de rechterkant in of neem contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en bespreken de mogelijkheden met u. 

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact
Bosklopper Verhuur
footer w
Bosklopper Verhuur

Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland
     
Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788
     
E-mailadres:           info@bosklopperverhuur.nl
 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur