Personenbusje huren in Doezum (Groningen)

Verschillende soorten personenbussen huren

Opzoek naar een personenbusje huren, omdat u met een grote groep op pad gaat? Wij hebben diverse modellen op voorraad die u kunt huren. Bij ons een personenbus huren in Groningen is een goedkopere optie, dan wanneer u met meerdere losse auto's naar een locatie rijdt. Bespaar geld en maak het met zijn allen een stuk gezelliger! Hieronder ziet u een deel van ons assortiment. De bussen zijn ruim en goed onderhouden, zodat u veilig en comfortabel de weg op kan. Wij staan altijd voor u klaar! Heeft u een vraag? Stel hem gerust via onderstaande button.

STEL ONS EEN VRAAG

€80,- per dag
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Renault Trafic 7-VGP-57
Renault Trafic 7-VGP-57opel vivarokofferruimte
 • Diesel
 • Zitplaatsen 6
 • Airco
 • verlengd model
 • Stuurbekrachtiging
 • Bouwjaar 2010
 • Afmetingen kofferruimte 1,85 Lang 1,26 Breed 1,42 Hoog
 • 400 km vrij per dag  exclusief brandstof
 • Extra km €0,19
 • Reserveer direct uw bus,bestelwagen of bakwagen

  Reserveren doet u door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Liever telefonisch reserveren? U kunt ook bellen naar: 0594 659 460

Busje huren in Groningen: kilometer tarief en andere vragen

Bij de meeste bussen zit standaard 400 vrije kilometers (benzine of diesel is altijd voor uw rekening). Verder kunt u de bus vaak de dag van tevoren al halen bij ons in Doezum. Dit is afhankelijk van de vorige huurder. Vele andere vragen die van belang zijn, zijn hier te lezen. Wilt u meer informatie over de huurtijden, die zijn hier te lezen. 

Personenbusje huren bij Bosklopper Verhuur in Doezum (Groningen)

Wij bestaan al sinds 2008 en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij precies wat men nodig heeft met groepsreizen, een weekendje weg, verhuizingen en meer. Wij zorgen er altijd voor dat het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Huur daarom snel een personenbus bij ons in Groningen en geniet optimaal van elk uitstapje!

Direct een personenbusje huren in Doezum (Groningen)

Wilt u direct een personenbus huren in Groningen en omgeving? Klik dan op één van onze personenbusjes. Twijfelt u nog en wilt u eerst nog even contact met ons opnemen? Klik dan op de onderstaande button en stel ons al uw vragen. Wij zullen deze spoedig beantwoorden en zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren in één van onze comfortabele persoonsbussen rijdt!

Busje huren in Groningen voor diverse personen 

Bij Bosklopper Verhuur kunt u busjes huren in Groningen voor diverse personen. Bekijk het aanbod busjes hierboven! Alle busjes hebben tot 9 zitplaatsen. Dus ook wanneer u met 6, 7 of 8 personen bent zijn deze busjes meer dan geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vereniging of schooluitje. Zoekt u een ander voertuig? U kunt bij ons ook een bestelwagen of vrachtwagen huren.

Personenbusje ophalen en inleveren bij Bosklopper Verhuur 

Wanneer u het busje wilt inleveren kan dit ook buiten de openingstijden. Wanneer u de borg met pin heeft betaald hoeft u niet meer langs te komen, wij maken de borg dan naar u over. Ook qua ophalen van het personenbusje kent huren bij Bosklopper Verhuur voordelen. U kunt het gehuurde personenbusje kosteloos de avond van tevoren ophalen, indien het voertuig is ingeleverd door de vorige huurder. Dus wilt u een personenbus huren? Kies voor Bosklopper Verhuur! 

Wat zijn de voordelen van het huren van een personenbusje? 

Het huren van een personenbusje in Groningen kent meerdere voordelen bij Bosklopper verhuur. Zo kunt u de personenbus kosteloos de avond van tevoren al ophalen. Bovendien hanteren wij geen minimale leeftijdseis en hoeft u niet een minimaal aantal jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Wij onderhouden onze voertuigen met liefde en de meeste personenbussen zijn voorzien van 400 vrije kilometers.  

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

 • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
 • Zaterdag: 08:00 - 12:00
 • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur