Bakwagen huren in Doezum (Groningen)

Een bakwagen of lichte vrachtwagen huren bij Bosklopper

Wanneer u omvangrijke spullen of grote hoeveelheden moet verplaatsen, is op en neer blijven rijden niet altijd een praktische optie. Dit kost veel tijd maar ook veel geld. Denk er eens aan om een bakwagen te huren bij Bosklopper in Doezum en bespaar uw tijd en geld. Onze bakwagens hebben tot wel 1020 kg laadvermogen en kunnen daarom veel spullen in één rit vervoeren. Dus wanneer u net iets meer ruimte nodig heeft dan een bestelwagen is een bakwagen huren wellicht wat voor u. Bekijk hieronder de opties voor het huren van een bakwagen. 

€95,- per dag
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Iveco 3-VHG-09
Iveco 3-VHG-09BakwagensBakwagensBakwagens
 • 3 zitplaatsen
 • laadklep
 • Bouwjaar 2007
 • laadvermogen 600 kg
 • Diesel
 • 400 km vrij per dag exclusief brandstof
 • Extra km € 0.19
 • Rijbewijs B
 • ABS
 • Stuurbekrachtiging
 • laadbak 420 (L) x 205 (B) x 225 (H)
 • Reserveer direct uw bus,bestelwagen of bakwagen

  Reserveren doet u door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Liever telefonisch reserveren? U kunt ook bellen naar: 0594 659 460

Een bakwagen huren of een vrachtwagen? 

Er bestaan veel soorten wagens. Er bestaat daarom nog wel eens verwarring tussen de verschillende soorten.  

Een bakwagen wordt geclassificeerd als een lichte vrachtwagen, uitgerust met een laadklep. Wat deze wagen onderscheidt, is dat de laadbak vastzit aan het voertuig. Meestal is laden en lossen alleen mogelijk via de achterkant, maar bij ons vindt u ook bakwagens waarbij dit vanaf de zijkant kan. Dit kan in veel situaties erg handig zijn, bijvoorbeeld met verhuizen. Een bakwagen wordt vaak geassocieerd met verhuizen en staat daarom ook wel bekend als een verhuiswagen. 

Wanneer u overweegt een vrachtwagen te huren voor een verhuizing, is het zeker de moeite waard om ook naar de mogelijkheden van een bakwagen huren te kijken. Onze vloot bevat diverse types bakwagen, waardoor u voor elke situatie wel een geschikte bakwagen kunt vinden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Op die manier kunt u verzekerd zijn van het huren van de meest geschikte bakwagen voor uw specifieke situatie. 

Kilometer tarief en andere vragen bij bakwagen verhuur

Voor de meeste wagens geldt dat er 400 vrije kilometers per dag bij de bakwagen verhuur horen (de benzine of diesel kosten zijn wel altijd voor u). Een dag van te voren kunt u de bakwagen vaak al ophalen, dit hangt echter wel af van de tijd van terugbrengen van de vorige huurder. Hierdoor kan het zijn dat we niet de juiste wagen voor u op locatie hebben. Voor meer informatie over de huurtijden kunt u hier kijken. Heeft u daarnaast nog andere vragen over onze bakwagen verhuur, kunt u wellicht hier het antwoord al vinden. 

Voordelen van een bakwagen huren bij Bosklopper in Groningen

Een bakwagen huren bij Bosklopper Verhuur in Groningen heeft vele voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje:

Bakwagen huren bij Bosklopper Verhuur Doezum (Groningen)

Bosklopper Verhuur in Doezum heeft al sinds 2008 ervaring met het verhuren van verschillende bakwagens. Wij kunnen hierdoor de bakwagen verhuur voor u zo makkelijk mogelijk maken en goede wagens aanbieden. Bakwagens met twee of drie zitplaatsen, zes versnellingen, met laadklep of niet. U zegt het maar! 

Huur vandaag nog één van onze bakwagens. Klik op de bakwagen en vul het formulier in. U kunt ook direct contact opnemen door op de onderstaande button te klikken. We beantwoorden graag uw vragen en bespreken de mogelijkheden met u! Neem nu contact op! Een bakwagen huren? Dat doet u natuurlijk bij Bosklopper Verhuur! 

Wilt u geen bakwagen huren maar heeft u wel interesse in een andere auto? Geen probleem! Bij Bosklopper Verhuur vindt u een ruim aanbod aan verschillende wagens. Bekijk ons complete aanbod en kies een geschikte auto. Autoverhuur was nog nooit zo gemakkelijk.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

 • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
 • Zaterdag: 08:00 - 12:00
 • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur