Wat is een bakwagen? 

Ga je verhuizen of op reis en weet je niet wat voor soort vervoersmiddel je het beste kan gebruiken? Logisch natuurlijk, er zijn zo veel nieuwe soorten vervoersmiddelen de laatste jaren bijgekomen. Zo hebben veel wagens een doel waardoor ze makkelijk te herkennen zijn. Zo zie je vaak een bestelwagen waar je pakketje in zit en is een vrachtauto herkennend als een vervoersmiddel die grote vrachten heen en weer brengt.  Tussen een bestelwagen en een vrachtwagen zit echter nog een wagen die ook wel een bakwagen wordt genoemd. Wat heeft de bakwagen dan als doel? 

Wat is een bakwagen? 

Een bakwagen is kort gezegd een lichte versie van een vrachtwagen. Deze wagen beschikt over een bak (ook wel de laadvloer genoemd) en een cabine die samen op één cassis (onderstel van een voertuig) zijn gemonteerd. Er zijn verschillende soorten bakwagens verkrijgbaar. Het verschil zit hem in de manier waarop de laadbak is bevestigd aan de wagen.  

Wat zijn de voordelen van een bakwagen? 

Een bakwagen biedt vele voordelen die andere wagens minder goed kunnen bieden. 

Een bakwagen mag dan wel minder groot zijn als een vrachtwagen, maar beschikt nog wel over enorm veel volume in de laadruimte, waardoor deze wagen erg geschikt is om grote producten te vervoeren. 

Bij veel vrachtwagens komt vaak voor dat de wielen van de wagen ruimte in beslag nemen in de laadruimte. Dit is niet het geval bij bakwagens. Een bakwagen beschik over 4 (of 6) wielen die géén ruimte innemen bij de laadruimte. Op deze manier kan je de ruimte in de wagen optimaal gebruiken en gaat geen ruimte verloren. 

Een bakwagen heeft de wendbaarheid en comfort van een bestelwagen, maar biedt de ruimte en volume van een vrachtwagen.  

Bakwagen huren bij bosklopper 

Een bakwagen is ideaal wanneer je moet verhuizen en grote meubels moet verplaatsen.  Met een bakwagen kan je gemakkelijk en snel je meubels en apparatuur inladen en hoef je niet continu heen en weer te rijden. Met een bakwagen kan je gerust de laadbak inladen en indelen op de manier die jij wenst. Wil je een bakwagen huren of ben je benieuwd naar een bakwagen? Bosklopper heeft een ruim aanbod wagens, waaronder een aantal bakwagens. Voor meer informatie of opmerkingen, kan je vrijblijvend contact met ons op nemen. 

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur