Vrachtwagen huren in Friesland?

Gaat u binnenkort verhuizen of moet u om een andere reden omvangrijke goederen vervoeren? Bosklopper Verhuur is wat u zoekt! Wij verhuren kleine vrachtwagens, ook wel bekend als bakwagens, in Friesland. Hiermee beschikt u over 1020 kg aan laadvermogen en een zee aan ruimte. Bespaar tijd en geld en neem snel contact met ons op door het contactformulier rechts in te vullen.

Bespaar tijd en geld

Tig keer op en neer rijden is natuurlijk niet praktisch en simpelweg zonde van uw tijd. Door de lichte vrachtwagens van Bosklopper te huren verloopt de verhuizing niet alleen maar moeiteloos, maar bespaart u ook tijd en geld. Onze bakwagens zijn voorzien van laadkleppen, zodat u gemakkelijk alle goederen kunt in- en uitladen. Voor de verhuur van verschillende ruime bakwagens met laadklep in Friesland kunt u hier klikken. Bosklopper biedt meerdere modellen, met uiteenlopende laadvermogens, zitplekken, hoogtes, breedtes en lengtes. Zo kunt u bij ons altijd een geschikte vrachtwagen huren.

Aanhangwagen huren met rijbewijs B

Wilt u een aanhangwagen huren in Friesland met rijbewijs B? Geen probleem! Bij Bosklopper kunt u gewoon gebruikmaken van onze aanhangwagens, mits de aanhangwagen inclusief laadvermogen niet zwaarder is dan 750 kg. In sommige gevallen wordt ook hier een uitzondering voor geboden. Dit geldt in de volgende situaties:


-    De aanhangwagen inclusief laadvermogen weegt niet meer dan de ledige massa van het trekkende van het trekkende motorvoertuig.


-    De maximale massa van de totale combinatie mag niet meer dan 3500 kg zijn.


Is de aanhangwagen zwaarder dan 750 kg en is er geen sprake van de bovenstaande 2 situaties? Dan heeft u WEL een rijbewijs BE nodig.

Verhuur snel een van onze vrachtwagens

Bosklopper is werkzaam in Friesland en verhuurt meerdere modellen lichte vrachtwagens met laadkleppen. Daarnaast verhuurt u bij ons ook zonder rijbewijs B een aanhangwagen. U vervoert al uw goederen in slechts een of twee keer rijden, zodat u tijd, geld en stress bespaart. Door de laadkleppen van de vrachtwagens gaat het in- en uitladen snel en kunt u vaart maken met uw verhuizing. Voorkom stress en huur snel een van onze vrachtwagens! Neem contact met ons op en bespreek vandaag nog de mogelijkheden!

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur