Verhuiswagen huren in Roden

 

Praktische verhuiswagen nodig in Roden of omgeving? Dan bent u bij Bosklopper Verhuur aan het juiste adres! Wij bieden allerlei verschillende soorten verhuiswagens aan. Voor de grote én kleine verhuizing. Maak het verplaatsen van spullen zo makkelijk mogelijk. Huur nu een verhuiswagen of bestelwagen bij Bosklopper Verhuur en uw verhuisstress zal verleden tijd zijn.

Verhuisbus huren Drachten

Bekijk hier ons aanbod in verschillende soorten busjes

 

Verhuiswagens van Bosklopper Verhuur zijn ruim en praktisch ingericht en zijn speciaal bedoeld om spullen te verplaatsen. Onze verhuiswagens zijn er in verschillende soorten en maten. Van een bestelbus met een ruimteoppervlak van 3m2 tot een verhuiswagen van ruim 9 m2, wij bieden voor elke verhuizing de juiste bus.

Wilt u met onze busjes naar het buitenland rijden? Dat is geen enkel probleem! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0594 – 659 460.  

‘’Met een verhuiswagen bespaart u tijd én moeite!’’

Handig om te weten

Bij Bosklopper Verhuur zorgen we altijd voor de voordeligste prijs voor de klant. Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze busjes altijd goed onderhouden en schoon aan u wordt overhandigd. Bekijk hieronder een aantal handige dingen om te weten wanneer u huurt bij ons:Hiermee kunt u uw spullen gemakkelijk verplaatsen, in- en uitladen en beschermen. Het laatste wat u wilt zijn beschadigde spullen. Onze verhuishulpmiddelen huurt u flexibel en voordelig, evenals onze verhuiswagens. Wees daarom verstandig en maak hier gebruik van!

Bekijk onze algemene huurvoorwaarden hier.

Bosklopper verhuisbus huren drachten

Personenbus in plaats van verhuiswagen nodig?

 

Bent u niet op zoek naar een verhuiswagen maar naar een personenbus? Bij Bosklopper Verhoor bieden we ook personenbussen aan. Voor kleine groepen of grote groepen bent u bij ons aan het juiste adres. Het huren van onze personenbus is niet alleen erg praktisch, het is in de meeste gevallen ook vaak veel gezelliger. Ook onze personenbussen worden schoon en rijklaar aan u overgedragen. Benieuwd naar onze personenbussen? Bekijk dan hier ons aanbod.

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur