Verhuiswagen huren in Leeuwarden

Verhuisbus huren in Leeuwarden?

Gaat u verhuizen en zoekt u een betrouwbare verhuiswagen in Leeuwarden? Bij Boskopper Verhuur maken we het u gemakkelijk! Wij bieden in Leeuwarden een breed scala aan verhuiswagens in diverse formaten, geschikt voor zowel kleine als grote verhuizingen. Geen gedoe met meerdere auto's of heen en weer rijden, huur gewoon een verhuiswagen bij ons. Ook als u buiten Leeuwarden woont kunt u gebruik maken van onze diensten op verschillende locaties. 

Verhuisbus huren Drachten

 ‘’Gun uzelf de gemakken van een verhuiswagen’’

De verhuiswagens van Bosklopper Verhuur in Leeuwarden

Onze bestelwagens worden speciaal ingezet om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Naast bestelwagens bieden we ook handige verhuisattributen aan die uw spullen beschermen tijdens het verhuizen. Denk hierbij aan verhuiskleden, steekkarren en oprijplaten voor uw voertuig. Nieuwsgierig over deze mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij onze extra’s. Nu al enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Bosklopper Verhuur? Neem dan gelijk contact met ons op via onderstaand formulier, of bel ons.Wilt u met onze busjes naar het buitenland rijden? Dat is geen enkel probleem! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0594 – 659 460.  

Verhuiswagens voor grote en kleine verhuizingen

Bij ons vindt u een groot assortiment aan verhuiswagens voor de grote en kleine verhuizing. Zo verhuren wij in Leeuwarden verhuisbussen, persoonsbussen, bestelwagens en bakwagens met verschillende hoogtes, breedtes en laadvermogens. 

Verhuis bus huren in Leeuwarden bij Bosklopper Verhuur

Bij Bosklopper Verhuur bieden we een voordelige prijs en zorgen we ervoor dat onze vervoersmiddelen altijd schoon en goed onderhouden aan u wordt meegegeven. Hieronder een aantal belangrijke details die van toepassing zijn op onze huurovereenkomsten:

Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden.

Kosten verhuisbus huren in Leeuwarden en omgeving

Wilt u voordelig een verhuiswagen huren in de buurt van Leeuwarden? Wij van Bosklopper Verhuur helpen u graag verder. De huurprijzen variëren tussen de €65,- en de €85,- per dag. 

Bij de meeste verhuisbussen ontvangt u 400 vrije kilometers per dag. De overige benzine- of dieselkosten zijn wel altijd voor uw eigen kosten.

Bosklopper verhuisbus huren drachten

Personenbus in plaats van verhuiswagen nodig?

Voor het vervoeren van kleine of grote groepen mensen hebben wij personenbussen in de aanbieding. Het huren van een personenbus in niet alleen super praktisch, het is in veel gevallen ook een stuk gezelliger. Bij Bosklopper Verhuur zorgen we voor een uitmuntende klantervaring door al onze vervoersmiddelen schoon en rijklaar aan u over te dragen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier ons assortiment personenbussen.

Verhuiswagen huren in Leeuwarden

Op zoek naar een verhuiswagen in Leeuwarden? Bosklopper Verhuur verhuurt al sinds 2008 verhuiswagens en verhuisbussen in Leeuwarden en omgeving. Neem een kijkje tussen onze verhuiswagens en bestel direct!

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur