Verhuiswagen huren in Groningen?

Een verhuizing is geen kleine onderneming. Veel spullen die verplaatst moeten worden, wat natuurlijk allemaal tijd en moeite kost. En dat niet alleen, heel veel spullen zijn te groot om met de auto vervoerd te worden. Uw redder in nood? Bosklopper Verhuur! Onze verhuiswagens hebben een  enorm laadvermogen, waardoor u met een paar keer rijden al uw spullen in uw nieuwe huis heeft staan. Heel wat handiger dan al dat heen en weer rijden. Een verhuiswagen huren in Groningen en omgeving gaat met Bosklopper gemakkelijk en snel. Vul het contactformulier rechts in en maak uw leven makkelijker.

Wat is het laadvermogen?

Onze verhuiswagens staan bekend om de zee aan ruimte die ze bieden. U beschikt over een laadruimte van 1020 kg, zodat u hooguit enkele keren heen en weer hoeft te rijden. Bosklopper heeft namelijk als doel uw verhuizing zo soepel en stressloos mogelijk te laten verlopen. Door bij ons een verhuiswagen te huren in Groningen bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld!

Ook voor verhuishulpmiddelen!

U kunt ons terecht voor meer dan alleen de verhuur van een verhuiswagen. Wij bieden namelijk ook verhuishulpmiddelen, waarmee u verhuizing zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Heeft u interesse in een verhuisdeken? Of bent u op zoek naar een verhuiskleed ter bescherming van uw meubilair? Wij hebben daarnaast ook steekkarren, oprij-platen, scooters, motoren en meer. Een overzicht van de extra verhuishulpmiddelen vindt u hier.

Aanhanger met alleen rijbewijs B? Jazeker!

Voor wie daarnaast nog geïnteresseerd is in het huren van een aanhangwagen is het handig om te weten dat dit met alleen rijbewijs B kan. Wel is het belangrijk rekening te houden met enkele feiten:

- De aanhanger inclusief laadvermogen mag niet meer wegen dan 750 kg. Een tweetal situaties vormen de uitzonderingen op deze regel:
- De aanhanger en het laadvermogen wegen niet meer dan het trekkende motorvoertuig
- De maximale massa van de totale combinatie mag niet meer dan 3500 kg zijn.

Kosten per verhuiswagen

Een verhuiswagen huren in Groningen en omgeving kan bij ons gemakkelijk en goedkoop. Neem hier een kijk naar de prijzen per dag van onze verhuiswagens. Bij Bosklopper Verhuur kunt u kiezen uit meerdere verhuiswagens, met uiteenlopende laadruimtes, zitplekken en meer.

Verhuur snel een van onze verhuiswagens

Bent u overtuigd en wilt u een verhuiswagen huren in Groningen of omgeving? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer w

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:30 
  • Zaterdag: 08:00 - 15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur