Verhuiswagen huren in Groningen

Gaat u binnenkort verhuizen in de regio Groningen en zoekt u een verhuiswagen die u kunt huren voor het verplaatsen van uw spullen? Bij Bosklopper Verhuur bent u aan het goede adres. Wij verhuren verschillende verhuisbussen, persoonsbussen, bestelwagens en bakwagens om het verhuizen net wat makkelijker te maken. Een passende verhuiswagen huren in Groningen en omgeving gaat bij Bosklopper Verhuur gemakkelijk en snel. Wij streven er altijd naar om uw verhuizing zo comfortabel en stressloos mogelijk te laten verlopen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw contact met ons op.

verhuisbus huren drachten

Huur diverse soorten verhuiswagens

Bij Bosklopper Verhuur hebben we een groot assortiment van verschillende soorten verhuiswagens. Zo verhuren wij in Groningen verhuisbussen, persoonsbussen, bestelwagens en bakwagens met uiteenlopende hoogtes, breedtes en laadvermogens. Onze verhuisbussen staan bekend om de zee aan ruimte die ze bieden. U beschikt al gauw over een laadruimte van 1020kg, zodat u hooguit enkele keren heen en weer hoeft te rijden om al uw spullen over te brengen.

BEKIJK ONS AANBOD

Extra verhuishulpmiddelen huren?

U kunt bij ons in Groningen terecht voor meer dan alleen de verhuur van een verhuiswagen. Wij bieden namelijk ook verhuishulpmiddelen, waarmee u uw verhuizing nog gemakkelijker en comfortabeler maakt. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een verhuisdeken? Of bent u op zoek naar een verhuiskleed ter bescherming van uw meubilair? Wij hebben daarnaast ook steekkarren, oprijplaten voor scooters en motoren en nog veel meer. Alles om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Een overzicht van de extra verhuishulpmiddelen vindt u hier.

Aanhanger met alleen rijbewijs B? Jazeker!

Bent u ook nog geïnteresseerd in het huren van een aanhangwagen, dan is het handig om te weten dat dit met alleen rijbewijs B kan. Houd wel rekening met het feit dat de aanhanger inclusief laadvermogen niet meer mag wegen dan 750kg. Een tweetal situaties vormen de uitzonderingen op deze regel:

Kosten verhuiswagen huren in Groningen

Wilt u goedkoop een verhuiswagen huren in Groningen? Dan zit u bij Bosklopper helemaal goed. Bekijk ons aanbod voor de prijzen per dag van onze verhuiswagens. Over het algemeen variëren de prijzen van €65,- tot €85,- per dag.

Bij onze meeste verhuisauto’s ontvangt u 400 vrije kilometers per dag. De overige benzine- of dieselkosten zijn wel altijd voor u.

Huur direct een verhuisbus in Groningen bij Bosklopper Verhuur

Direct een verhuiswagen huren in Groningen en omgeving doet u voordelig, gemakkelijk en snel bij Bosklopper Verhuur. Wij verhuren al sinds 2002 persoonsbussen, bestelwagens, bakwagens, verhuisbussen en verhuishulpmiddelen, dus beschikken over een ruime ervaring.

Heeft u praktische vragen over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Of neem gerust eens contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer w

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:30 
  • Zaterdag: 08:00 - 15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur