Verhuisbus Huren in Drachten | Bosklopper Verhuur

Gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u een partner voor het verplaatsen van uw inboedel? Zoek dan niet verder! Bosklopper Verhuur heeft verschillende verhuisbussen, persoonsbussen, bestelwagens en bakwagens voor u klaarstaan. Een passende verhuisbus huren in Drachten en omgeving gaat bij Bosklopper gemakkelijk en snel. Ons doel is namelijk uw verhuizing zo comfortabel en stressloos mogelijk te laten verlopen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan rechts het contactformulier in.  

Verhuisbus huren Drachten

Kies uit diverse verhuisbussen

Afhangende van het aantal spullen dat u wilt verplaatsen kan het zo zijn dat u een grotere of kleinere verhuisbus wilt huren. Dit is bij ons natuurlijk altijd mogelijk! Kies uit een groot aantal verhuisbussen, met uiteenlopende hoogtes, breedtes en laadvermogens.

U bent er altijd zeker van dat wanneer u een verhuisbus huurt in Drachten bij Bosklopper, dat u altijd een ideale bus vindt. Verplaats uw spullen in hooguit een aantal keer rijden en maak vaart met de verhuizing, zodat u straks heerlijk van uw nieuwe huis kunt genieten.

Vergeet onze verhuishulpmiddelen niet!

Tijdens de verhuizing wilt u natuurlijk dat alles goed gaat en dat uw spullen altijd beschermd zijn. Vandaar dat Bosklopper naast verhuisbussen huren in Drachten en omstreken ook verhuishulpmiddelen verhuurt. Denk aan verhuisdekens, steekkarren en oprij-platen voor scooters.

Hiermee kunt u uw spullen gemakkelijk verplaatsen, in- en uitladen en beschermen. Het laatste wat u wilt zijn beschadigde spullen. Onze verhuishulpmiddelen huurt u flexibel en voordelig, evenals onze verhuiswagens. Wees daarom verstandig en maak hier gebruik van!

Bosklopper verhuisbus huren drachten

Aanhangwagen ook zonder BE-rijbewijs

Wist u dat u ook met een aanhangwagen kunt rijden met een alleen een BE-rijbewijs? U aanhangwagen inclusief laadvermogen mogen in dat geval niet meer wegen dan 750 kg. Voor het trekken van een zwaardere aanhangwagen met BE-rijbewijs gelden 2 uitzonderingen. Meer hierover lees u hier. Ook voor meer informatie over bijvoorbeeld onze verhuiswagens in Drachten, vrije kilometers, het reserveren, diverse kortingen kunt u op de link klikken.

Huur direct een verhuisbus in Drachten

Direct een verhuisbus huren in Drachten en omgeving doet u voordelig, gemakkelijk en snel bij Bosklopper Verhuur. Wij verhuren al sinds 2002 persoonsbussen, bestelwagens, bakwagens, verhuisbussen en verhuishulpmiddelen. Maak uw leven gemakkelijker en zorg ervoor dat uw inboedel snel en veilig wordt verplaatst. Neem snel contact met ons op door het formulier rechts in te vullen en wij zorgen ervoor dat u snel voorzien bent van een ruime verhuisbus!

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur