Busje huren in Friesland | Bosklopper Verhuur 

Heeft u een busje nodig in de omgeving Friesland voor bijvoorbeeld een dagje weg of een verhuizing? Dan bent u bij Bosklopper Verhuur op de juiste plek! Wij hebben een ruim aanbod personenbusjes, maar ook andere soorten busjes.  

Personenbusje huren in Friesland 

Met onze personenbusjes kunt u altijd genoeg personen vervoeren. Wat dacht u van onze 9-persoons bussen? Met deze bussen kunt u genoeg personen vervoeren en heeft u daarnaast ook nog genoeg ruimte voor uw spullen. Ideaal dus! Ons hele aanbod personenbusjes in Friesland kunt u hier bekijken.

Bestelbusje, verhuisbus of bakwagen huren in Friesland 

Bent u niet op zoek naar een personenbusje, maar een ander busje voor bijvoorbeeld een verhuizing? Bij Bosklopper Verhuur verhuren we ook verhuisbussen en bestelbussen in Friesland om uw spullen te vervoeren. Er zijn allerlei soorten busjes beschikbaar met verschillende grootte laadruimtes. Neem dus eens een kijkje tussen onze bestelbusjes en bakwagens en huur uw busje in Friesland!  

Waarom een busje huren bij Bosklopper Verhuur in Friesland?  

Wat u ook gaat doen, bij Bosklopper Verhuur vindt u de bus die u zoekt! Waarom u het beste bij ons een busje kan huren in Friesland? Hieronder staan de voordelen op een rijte:  

Hoe gaat het huren van een busje in Friesland in zijn huur bij Bosklopper?  

Bij Bosklopper kunt u eenvoudig en flexibel een busje huren in Friesland. U krijgt standaard 400 vrije kilometers bij bijna alle voertuigen. Verder hanteren we geen minimale leeftijdseis of minimale periode van rijbewijsbezit. Ook beginnende bestuurders kunnen dus bij ons terecht. Verder kunt u het voertuig de avond van te voren al ophalen. Ideaal dus! Bent u dus op zoek naar een busje in Friesland, neem dan eens contact met ons op!  

Waar in Friesland zit Bosklopper Verhuur?  

Bosklopper Verhuur verhuurt busjes in heel Friesland, maar wat is onze locatie? Bosklopper Verhuur is gevestigd in Doezum. Dit ligt tussen Gronignen en Drachten in, een hele centrale locatie dus. Ben je op zoek naar een busje in Friesland? Dan ben je bij ons op de juiste plek.  

Busje huren in Friesland?  

Wilt u een busje huren in Friesland? Bij Bosklopper huurt u een bus voor de beste prijs! Neem een kijkje in het aanbod en neem direct contact op.  

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur