Bakwagen huren bij Bosklopper | Drachten

Wanneer u omvangrijke spullen of grote hoeveelheden moet verplaatsen, is op en neer blijven rijden niet altijd een praktische optie. Dit kost veel tijd maar ook veel geld. Denk eens aan het huren van een bakwagen in Drachten en bespaar uw tijd en geld. Onze wagens hebben tot wel 1020 kg laadvermogen en kunnen daarom veel spullen in één rit vervoeren. Dus wanneer u net iets meer ruimte nodig heeft dan een bestelwagen kunt u eens kijken tussen de onderstaande opties!

Bakwagen huren in Drachten

Moet u binnenkort omvangrijke spullen of grote hoeveelheden meubels verplaatsen? Dan is op en neer rijden niet echt een praktische optie. Het is tijdrovend en kost daarnaast ook veel geld. Daarom is het huren van een bakwagen in Drachten een ideale uitkomst! Daarmee bespaart u uw tijd en uw geld. Met onze wagens kunt u tot wel 1020kg aan laadvermogen verplaatsen, waarmee u dus veel spullen in één keer kunt vervoeren. Veel ruimte nodig en een bakwagen huren? Bekijk hier ons aanbod!

Het verschil  van een bakwagen met een vrachtwagen

Er zijn veel verschillende soorten wagens. Daarom ontstaat er regelmatig verwarring tussen deze soorten. Een bakwagen is het best te beschrijven als een lichte vrachtwagen met een laadklep. De bak, waar u uw spullen op inlaad, zit vast op de wagen. U kunt met een bakwagen vaak alleen laden en lossen via de achterkant. Wij hebben wel enkele modellen die wel vanuit de zijkant geladen en gelost kunnen worden, zodat we voor iedereen situatie wel de juiste wagen kunnen aanbieden. Een bakwagen is een echte verhuiswagen. Dus heeft u een verhuiswagen nodig? Kijk vooral naar de mogelijkheden om een bakwagen te huren.

bosklopper verhuur

Kilometer tarief en andere vragen

Bij onze wagens horen 400 vrije kilometers per dag. Dit is exclusief benzine of diesel kosten, deze zijn wel voor u. U kunt in veel gevallen de auto een dak van tevoren al ophalen. Dit is wel afhankelijk van de vorige verhuurder en of hij/zij op tijd de auto heeft teruggebracht. Is dit niet het geval, kan het zijn dat de juiste wagen niet op locatie is. Wilt u meer informatie over onze huurtijden? Dat kan hier. Ook kunt u voor veel vragen altijd hier antwoord vinden.

Bakwagen huren in Drachten bij Bosklopper Verhuur

Bosklopper Verhuur heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van verschillende wagens. Wij kunnen hierdoor de verhuur voor u zo makkelijk mogelijk maken en goede wagens aanbieden. Een bakwagen met twee of drie zitplaatsen, zes versnellingen, met laadklep of niet. U zegt het maar! Klik op één van onze bakwagens en vul het formulier in. Wilt u een vrachtwagen huren? Ook dan dan u bij ons terecht! Liever eerst even contact opnemen? Klik dan op de button hieronder.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

  • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur