Verhuiswagens huren Groningen

Verhuiswagen huren bij Bosklopper

Wilt u een verhuisbus of verhuiswagen huren in Groningen? Dan is Bosklopper uw partner voor het veilig verplaatsen van uw inboedel! Wij hebben voor elke verhuisklus een passende verhuisbus, verhuiswagen, bakwagen of bestelwagen voor u klaarstaan. Kies uit één van de onderstaande modellen of stel ons al uw vragen door direct contact op te nemen.

STEL ONS UW VRAGEN

De verhuiswagens van Bosklopper

 • Mercedes sprinter 20-VHS-9
 • 3 zitplaatsen
 • laadklep
 • Bouwjaar 2007
 • laadvermogen 720 kg
 • Diesel
 • 400 km vrij
 • Extra km € 0.19
 • Rijbewijs B
 • ABS
 • Stuurbekrachtiging

type
 • verhuiswagen


Mercedes sprinter 20-VHS-9

Reserveer direct uw bus,bestelwagen of bakwagen

Reserveren doet u door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Liever telefonisch reserveren? U kunt ook bellen naar: 0594 659 460

Extra verhuishulpmiddelen huren

Flexibel en voordelig een verhuiswagen huren in Groningen doet u bij Bosklopper. Wij maken het verhuizen voor u zo makkelijk en comfortabel mogelijk wanneer u bij ons huurt. Naast verhuisbussen, verhuren wij ook een aantal extra producten zoals: Steekkarren, verhuisdekens en oprij-platen voor scooters of motoren. Allemaal met als doel uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Een overzicht van de extra verhuishulpmiddelen kunt u hier vinden. Bent u overtuigd en wilt u verhuishulpmiddelen huren? Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Kilometer tarief en andere vragen

Voor de meeste verhuiswagens die u bij ons huurt in Groningen en omgeving geldt dat er 500 vrije kilometers per dag bij de verhuur horen (de benzine of diesel kosten zijn wel altijd voor u). Een dag van te voren kunt u de bus vaak al ophalen, dit hangt af van de tijd van terugbrengen van de vorige huurder. Voor meer informatie over de huurtijden kunt u hier kijken. Heeft u daarnaast nog andere vragen, kunt u wellicht hier het antwoord al vinden. 

Kosten verhuiswagen huren

Bent u benieuwd wat het huren van een verhuiswagen kost? Scroll omhoog om al onze modellen en de prijzen te bekijken. Bij elke verhuisbus die we verhuren staat de huurprijs per dag. De prijzen variëren tussen de €60,- en de €85,- per dag.

Direct verhuiswagen huren

Bosklopper verhuur in Groningen heeft al sinds 2002 ervaring met het verhuren van verhuiswagens in Groningen en omgeving. Wij kunnen hierdoor de verhuur voor u zo makkelijk mogelijk maken en goede wagens aanbieden. Direct een bakwagen huren? Klik op de verhuiswagen die u wilt huren en vul het formulier op de pagina in. Voor verdere vragen kunt u direct contact met ons opnemen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur  Telefoon Bosklopper Verhuur 0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel Bosklopper Verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact
Bosklopper Verhuur
footer w
Bosklopper Verhuur

Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland
     
Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788
     
E-mailadres:           info@bosklopperverhuur.nl
 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur