Bestelwagens / Bestelbussen bij Bosklopper

Bestelwagen / Bestelbus huren in Doezum (Groningen)

Heeft u een klus waarbij u grote spullen moet vervoeren of gaat u verhuizen? Overweeg dan het huren van een goedkope bestelbus. Zo kunt u veilig en efficiënt uw spullen op locatie krijgen! Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het verhuren van bestelbussen in Groningen en omgeving en hebben meerdere modellen waar u uit kunt kiezen. Ontdek hieronder een deel van ons assortiment of neem direct contact met ons op voor al uw vragen door op de button te klikken. 

STUUR ONS EEN BERICHT

€70,- per dag
Onbepaalde Tijd Verhuurd
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
VW Crafter 6-VSZ-62
VW Crafter 6-VSZ-62craftercrafter
 •  Diesel
 •  Centrale deurvergrendeling
 •  Airco
 •  Stuurbekrachtiging
 •  3 Zitplaatsen
 •  Cruise control
 •  Trekhaak
 •  Laadruimte 328cm lang, 177cm breed, 190cm hoog
 •  400km vrij Exclusief Brandstof
 •  Extra km €0,19
 • Reserveer direct uw bus,bestelwagen of bakwagen

  Reserveren doet u door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Liever telefonisch reserveren? U kunt ook bellen naar: 0594 659 460

Verschillende soorten bestelbusjes huren

Wij bieden verschillende bestelbussen aan in Groningen en omstreken. U kunt onder andere kiezen uit een Fiat Ducato, een Mercedes Vito of een Renault Traffic. Al onze bestelwagens komen met 400 vrije kilometers (benzine of diesel kosten zijn altijd voor eigen rekening). Deze bestelbussen kunnen een dag voor verhuur, als de auto al beschikbaar is, zonder extra kosten al opgehaald worden. Een huurdag is van 08:00 uur tot de volgende morgen 08:00 uur. U kunt hier meer informatie over de huurtijden vinden, of kijk eens tussen deze vragen die ook voor u van belang zijn.

Bestelwagen huren voor een langere tijd

Ook wanneer u een langere tijd een bestelwagen wilt huren, kunt u bij ons terecht. Bent u van plan om een grotere reis te maken? Geen enkel probleem! Met onze bestelbussen kunt u naar het buitenland reizen. Er zijn enkele landen waar u met onze auto's, vanwege verzekeringsrestricties, niet mag rijden. Onze medewerkers kunnen u hierover uitgebreid informeren. Wilt u een bestelwagen, of bestelbus voor langere tijd huren? Neem dan contact met ons op en laat ons weten hoe lang u deze wilt huren.

Goedkope bestelbus huren voor vakantie

Bent u van plan om met een groep op vakantie te gaan? Dan bent u bij Bosklopper aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk persoonsbussen, ideaal voor grote groepen! Let er op dat er vanwege verzekeringskwesties niet in bepaalde landen gereden kan worden. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Bestelwagen huren bij Bosklopper Verhuur

Wilt u vandaag nog uw bestelbus bij ons in omgeving Groningen huren? Klik dan op één van onze bestelwagens en vul uw gegevens in. Of wilt u toch liever een voertuig met iets meer laadruimte? Dan kunt u bij ons ook een vrachtwagen huren in Groningen! Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij zullen spoedig uw vraag in behandeling nemen en de mogelijkheden met u bespreken.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Facebook Bosklopper Verhuur Telefoon Bosklopper Verhuur0594 659 460
Met een auto van Bosklopper Verhuur huur je flexibel en niet duur.

DIRECT RESERVEREN?

Bel 0594 659 460

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul voor meer informatie het onderstaande formulier in

Adres Bosklopper Verhuur

Home
Ons bedrijf
Autoverhuur
Informatie
Contact

Bosklopper Verhuur

Beoordeling door klanten: 3,5 / 5 - 6 reviews


Bosklopper Verhuur
footer

Bosklopper Verhuur
Provincialeweg 10
9863 PG Doezum
Nederland

Openingstijden:

 • Ma t/m vr: 08:00 -  17:00 
 • Zaterdag: 08:00 - 12:00
 • Zondag: Gesloten

Telefoon:                0594 659 460
Mobiel:                   06 18 882 788   
E-mailadres:       info@bosklopperverhuur.nl

 

 

Bosklopper Verhuur

Sitemap

Bosklopper Verhuur
Bosklopper Verhuur